Hem > Piratfrågor, Piratpartiet > Regn och rusk i pizzeriornas stad

Regn och rusk i pizzeriornas stad

Det ryktas att Hässleholm har det största utbudet av pizzor norr om Italien. Efter flygbladsutdelning där i lördags kan jag bekräfta detta (Gustav Nipe och jag avnjöt våra calzones på Pizzeria Viking). Mindre tillfredsställande var det tråkiga vädret, vilket gav oss dålig uppslutning och folktomt under förmiddagen. Lägg till att såväl Gustav som den kommunansvarige fick tågproblem, och det blev en lite väl lugn dag.

Lördagen är en betatestning av ”Plan 15”. Planen är södra distriktets strategi för att få igång de mindre aktiva städerna i valkampanjen. Konceptet är enkelt: Mejla ut info och träfftider en vecka innan, följ upp med ett sms till alla medlemmar dagen innan och skicka dit två hugade pirater att hjälpa till (och lasta av pins och valmaterial).

Nästa anhalt är Kristianstad den 29 maj, och då hoppas vi på både bättre väder och fler folk. Vill du vara med och dra igång kampanjen i en sydsvensk stad? Släng iväg ett mejl till gustav.nipe@piratpartiet.se/ simon.rosenqvist@piratpartiet.se, så hjälps vi åt att koordinera.

Har du andra berättelser från kampanjarbetet runtom i landet? Skriv gärna i kommentarsfältet!

  1. maj 17, 2010 kl. 18:14

    Det finns, enligt uppgift, pizzerior med namnet Viking även i Arboga, Visby och Örebro. Kanske eller kanske inte känner de till varandra.

    Anywho, jag stöttar och uppmuntrar denna kampanj. Keep it up, och piratkopiera gärna ut den över nejden! E:

  1. maj 17, 2010 kl. 18:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: