Om bloggen

Stenskott är en allmänpolitisk blogg med mål att publicera läsvärda och intressanta skildringar av, bland annat, det digitala informationssamhället, demokrati samt mänskliga fri- och rättigheter.

Mårten Fjällström är under 2014 kandidat för Piratpartiet i Europaparlamentsvalet, samt val till riksdagen, landstingsfullmäktige i Uppsala län och kommunfullmäktige i Uppsala kommun. Han kontaktas enklast via e-post (marten.fjallstrom@piratpartiet.se).

Former editors:

Amelia Andersdotter är EU-parlamentariker för Piratpartiet. Tidigare har hon bland annat studerat matematik i Lund. Nu är hon verksam i Bryssel. Hon kontaktas enklast via e-post (amelia.andersdotter@piratpartiet.se) eller via telefon (Sverige: +46722063698; Belgien: +32470460922).

Simon Rosenqvist är filosofistudent vid Lunds universitet och fil.kand. i statsvetenskap och piratpolitiskt engagerad.

 1. april 21, 2009 kl. 19:47

  Jag har farfar, far och två bröder som alla heter Sten Skott (de senare tre i mellannamn). Den här bloggen gör mig alltid lite ställd när jag ser länkar.

 2. Simon Rosenqvist
  april 21, 2009 kl. 19:51

  Julia: Intressant. :) Jag kan inte släppa tanken vilken tillströmning av läsare vi haft om vi döpt den till Svensson.

 3. maj 15, 2009 kl. 21:06

  Heja Amelia!

  Såg två klipp idag där du gjorde skitbra ifrån dig, bra jobbat!

  Kul att se att det finns vassa begåvningar att skicka till Bryssel, nu ska vi fixa minst två mandat. :-)

 4. Robert Andersson
  maj 20, 2009 kl. 00:49

  Jag vill se dig, Amelia, i Agendas slutdebatt. Det vore inte mer än rätt att du fick chansen att argumentera in dig själv i parlamentet. Nu verkar det väl tyvärr som Agenda inte vill låta allmänheten ta ställning till piratpartiet.

 5. Reine
  juni 13, 2009 kl. 18:10

  Amelia jag måste säga att jag älskar höra dig debattera :) Keep it up.

 6. nef
  juni 14, 2009 kl. 17:57

  Hej Simon och Amelia.
  Eftersom ni är två som skriver på den här bloggen så kanske det vore en bra idé att ni hade varsitt användarkonto istället för att skriva från kontot med användarnamnet ”Stenskott”.

  När jag läser era blogginlägg i min rss-reader så ser jag nämligen bara att inlägget är postat av ”Stenskott” och om jag inte förstår av innehållet vem av er som skrivit så måste jag alltså besöka bloggen.

  Inte för att det är så värst jobbigt, men jag tror nog att det skulle underlätta för fler än mig om man redan innan man börjar läsa vet vem av er som är avsändaren. :)

 7. teirdez
  juni 14, 2009 kl. 19:03

  @nef: så vitt jag vet har vi olika användarkonton. mitt heter teirdes och Simons heter Simon Rosenqvist.

  vet inte varför din feedreader inte visar det :/

  för ett par år sedan följde jag bloggen Cosmic Variance med religiös trogenhet och där var det aldrig något problem att få reda på författaren av inlägget via feedreadern. jag använde liferea då.

 8. nef
  juni 15, 2009 kl. 15:19

  @Amelia
  Njae, min rss-läsare är det knappast fel på, jag ser exempelvis vem av de två på Sagor från livbåten (fridholm.net) som skrivit.

  Jag tror faktiskt att felet ligger på wordpress.com och ingen annanstans, och det lär jag fortsätta tro tills nån annan som feedar på er blogg säger sig kunna se att någon annan än ”stenskott” skrivit inläggen, för bloggen Cosmic Variance ligger väl inte på wordpress.com va?

  Nåja, jag kan ju som sagt lista ut av texten vem av er två som skrivit, men vill ni underlätta för oss som läser via rss så skulle ni ju kunna avsluta era inlägg med ett /A eller /S. :)

 9. Linus
  januari 17, 2010 kl. 19:50

  Tack Amelia. Fortsätt berätta vad som faktiskt händer där nere så skall jag fortsätta rösta på dig! Om det gick att ordna en mobilvänligare version av bloggen vore det toppen. Kör hårt Amelia. Inga kompromisser, som Rorschack :-)

 10. oktober 3, 2011 kl. 14:46

  Hi Marten.. I tried to send a email for your. But doesn’t work. Can you help me? My email is rodrigo.saturnino@gmail.com

 1. april 11, 2009 kl. 16:51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: